Skip links

Teksten

Teksten schrijven voor het web vind ik het leukste dat er is. Vanwege mijn achtergrond als paraveterinair en groom schrijf ik het liefste over paarden, honden, katten, konijnen en cavia’s…huisdieren dus. Onderwerpen als dierziekten, verzorging, opvoeding en gedrag blijven mij boeien. Maar ook andere teksten schrijf ik met veel plezier. Wanneer ik weinig over het onderwerp weet dan verdiep ik me er graag in. Daarnaast weet ik de weg in WordPress en ander content management systemen. Ik kan de teksten na goedkeuring direct op je website zetten.

Waarom je teksten laten schrijven?Teksten

Een goede, prettig leesbare tekst schrijven kost tijd. Iets wat veel (veterinaire) professionals juist niet hebben. De kennis is er volop, maar deze overdragen aan de juiste doelgroep is een tijdrovende klus. Hierdoor raakt je website verouderd en de digitale nieuwsbrief in het slop. Een belangrijk stuk communicatie met de klant blijft liggen. Dat is jammer, maar bovenal onnodig.

Als tekstschrijver in de huisdierenbranche help ik je met het schrijven, herschrijven, redigeren en plaatsen van webteksten.

Teksten schrijven

Tijdens het schrijven van teksten houd ik met een aantal dingen rekening: 

  • Wat is het doel van de tekst? Informatie verstrekken, nieuws publiceren, reviews geven over producten?
  • Keywords: met welke woorden wil je gevonden worden?
  • De doelgroep: wie wil je bereiken? Ik maak voor jou de vertaalslag naar de goede doelgroep.
  • Leesbaarheid: deze moet prettig en duidelijk zijn voor de doelgroep.
  • Zoekmachine vriendelijkheid (SEO).
  • En uiteraard jouw specifieke wensen.

Teksten herschrijven/redigeren

Zorg dat de inhoud van je website actueel is en regelmatig wijzigt. Een actieve website met relevante informatie straalt professionaliteit uit en scoort hoger in de zoekmachines. Neem dus eens in de paar maanden de teksten van je website onder de loep en laat ze herschrijven of redigeren waar nodig. Ik kan je dit volledig uit handen nemen.

Is je interesse gewekt? Mooi, ik ga graag voor je aan de slag! Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.