Skip links

Contentbeheer

Wanneer een website wordt opgeleverd, volgt het vullen ervan met teksten en beelden: de content. Content is wat een website máákt. Het is een minstens zo belangrijk onderdeel als dat het design is. Ga jezelf maar na: als je iets wil weten over een bedrijf of dienst, zoek je eerst informatie erover op via het internet. 

Nieuwe website content

Een website met bruikbare en actuele content is belangrijk omdat deze meer bezoekers zal trekken. En de inhoud is bepalend of de bezoeker tot actie over gaat of niet. Het schrijven van webteksten is een tijdrovende klus, daarom verzorg ik graag de teksten van je website. Ik schrijf, redigeer en optimaliseer webteksten en houd rekening met de vindbaarheid van de inhoud. Ook de foto’s en beelden op je website kan ik naar wens plaatsen en vervangen.

Web content

Geen tijd, zin of kennis om zelf je website zelf te onderhouden? Dat is logisch, er zijn altijd wel andere werkzaamheden die voor gaan. Maar een website met verouderde informatie of zelfs lege pagina’s is geen goede reclame voor je bedrijf. Ik houd je website up-to-date en zorg dat deze logisch in elkaar zit en soepel draait. Op deze manier haal je het maximale uit je website, zonder dat het je veel inspanning kost. Zowel voor nieuwe teksten en beelden als het onderhoud van de bestaande kan je me inschakelen.  

Werkwijze

Na een eerste kennismaking stemmen we je wensen en mijn werkzaamheden op elkaar af. Aanpassingen of nieuwe content geef je aan mij door. Ook wijzigingen in de toekomst kan je alvast meesturen, zodat ik ze dan aan pas. Wil je graag iets meer informatie? Neem dan contact met me op.